Template design by accounting website design and free forums

8 Responses to “Beoordelingen”

 • Mara:

  Vorige week mijn wenkbrauwen laten doen met touw en moet eerlijk zeggen… Het is echt top gedaan!!! Daarnaast ook mijn wenkbrauwen en wimpers laten verven. Ook dit is heeeeel mooi gedaan!!
  Ga zeker vaker terugkomen.
  Ben benieuwd naar de rest van de behandelingen.
  Groetjes Mara

 • astrid:

  deze schoonheidsalon is een aanwinst voor leiden.
  ik kom er voor mijn nagels te laten doen, mijn wenkbrauwen in model te laten brengen door middel van touwtechniek en ze te laten verven.
  het wordt super mooi gedaan, en er wordt echt aandacht aan besteed.
  de mensen die daar werken zijn spontaan, lief gewoon heel erg aardig.
  ik kom er graag want er hangt een gezellige ontspannen sfeer in de salon.
  dus echt een aanrader.

 • Katie:

  Voor het eerst ben ik echt tevreden over de manier van knippen en kleuren van mijn haar. Geloof me ik ben bij tientallen andere kapsalons geweest voor ik bij Gulsens Hair en Body salon terrecht kwam. Eindelijk een salon waar ze luisteren naar wat de klant wil! Mij zien ze zeker terug!

 • mart en wil uit katwijk:

  ik heb vandaag me haar laten stylen heb zelf krullen van mezelf maar het is super styl geworden super gedaan. ook me wenkbrouwen laten verven en met touwtechniek late epileren dat is gewwon geweldig.ook me gezicht laten airbrushsen ook dat is een aanrader.suuuuper personeel.groetjes mart en wil

 • wilma:

  hoi ik heb gister me haar laten doen verven en knippen de reactie waren gewoon geweldig vooral de kleuren waren ze weg van groetjes en tot de volgende keer wilma varkevisser uit katwijk

 • Frans:

  Dinsdag even binnengelopen. Het was rustig in de zaak en ik kon gelijk in de stoel gaan zitten. Met vaardige hand werd ik ontdaan van het teveel aan hoofdhaar. Aangenaam gesprek met Gulsen. Mijn haren werden zelfs gewassen, iets wat mijn moeder ooit, lang geleden, ook wel eens deed.
  Hoofdhuid gemasseerd, geweldig. Een aanrader, deze zaak.
  Groetjes van Frans

 • Lianne:

  Ik heb ongeveer twee a drie weken mijn haar laten knippen/snijden door een super aardige kapster (met oogschaduw net wendy van dijk ;) , qua humor (ik ben eruit hoor hahaha) net Soundos el Ahmadi. Echt heel mooi geknipt en wilde eigenlijk nog langskomen om haar te bedanken. Bij deze, ik kom zeker terug!!!!!

  Lianne

 • Winnie:

  Ik laat om de 4 weken ongeveer mijn wenkbrauwen doen, geweldig het ziet er perfect uit. Epileren met touw en verven. Klasse hoor!!!!
  Je wordt er heel vriendelijk ontvangen en heerst echt een heel ontspannend sfeertje.

Leave a Reply

Contact info

Gülsen's Hair & Body Care
Pelmolen 1
2317 PN Leiden
Email: info@gulsenshairenbodycare.nl

Tel: 071 - 568 00 53

Routekaart
Login